• 13 oktober 2018
  • 11:00
  • KLM Aeroclub

Vliegen zit veel KLM-ers in het bloed. Zo ook bij de leden van de KLM Aeroclub. Opgericht op Schiphol in 1970 door een aantal KLM boordwerktuigkundigen, vliegen wij inmiddels al jaren vanaf Lelystad Airport door Nederland en soms ver daarbuiten met onze in KLM kleuren gestoken Cessna’s 172, Piper Archer en Aquila A210.
Mocht u willen ervaren hoe het is om met “de kleine luchtvaart” bezig te zijn, bezoek ons dan tijdens onze Open Dag op 13 oktober tussen 11:00 en 18:00 uur.

Neem een kijkje in onze vliegtuigen en laat u door onze enthousiaste leden informeren over alles wat met recreatieve luchtvaart te maken heeft.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tegen kostprijs een vluchtje te maken met één van onze ervaren vliegers en een kijkje te nemen in de cockpit van een Airbus A320 Simulator.

Geïnteresseerd? Meld u dan aan door een e-mail te sturen aan “opendag@klmaeroclub.com” Vermeld het aantal personen waarmee u komt en of u al dan niet gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een korte vlucht met ons mee te maken.