• 4 juni 2022
  • 18:30
  • KLM Aeroclub, Emoeweg 11 Lelystad

Kom op zaterdag 4 juni lekker meedoen met de Pot Luck BBQ op de club! Het concept: neem zelf wat lekkers mee en gebruik onze BBQ om het te grillen. Wij zorgen voor de salades, het stokbrood en de sausjes.

De BBQ vindt plaats op de parkeerplaats voor de club.
Vanwege de beperkte ruimte graag op tijd aanmelden via events@klmaeroclub.com
We zouden het hartstikke leuk vinden als je een introducee mee neemt! Wel willen we je vragen ook deze mensen even te benoemen in je aanmelding zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
Voor deze avonden kunnen we wel een paar extra handen gebruiken bij het klaarzetten en weer opruimen van de BBQ en de tafeltjes.
Wij zoeken dan ook vrijwilligers die rond 17:45 uur op de club aanwezig kunnen zijn om te helpen.
Kun jij ons helpen? Laat dit dan ook even weten bij je aanmelding.

Als extra bijzonderheid dit keer het volgende:

We hebben natuurlijk allemaal wel eens stilgestaan bij de overweging dat de vliegerij een bezigheid is met z’n eigen dynamiek waar het risico’s aangaat. In alles wat we doen trachten we de risico’s te beperken door een scala aan ‘maatregelen’. Verzekeren is de voornaamste manier om de financiële consequenties van die risico’s te beperken.
Heb jij je wel eens afgevraagd in hoeverre jij privé bent verzekerd tijdens het uitoefenen van je hobby?
Albert Meijer, verzekeringsbroker van de club, heeft aangeboden tijdens de BBQ aanwezig te zijn en geïnteresseerden vrijblijvend advies te geven over hun verzekeringssituatie. Albert is broker voor clubs en bedrijven en zal dus geen verkooppraatje houden.

In plaats van een presentatie zal Albert benaderbaar zijn voor geïnteresseerden en wij kunnen dit dan ook zeker aanbevelen!

Ben je geïnteresseerd in dit laatste of heb je gewoon weer zin in de BBQ? Meld je dan snel aan!

Open voor leden KLM Aeroclub.
Bij deze het verzoek aan een ieder om de parkeerplaatsen van de club vanaf de middag vrij te laten!
Locatie: KLM Aeroclub Lelystad, Aanvang: zaterdag 4 juni om 18:30 uur