Skip to content Skip to footer

Aanmeldingsformulier Lidmaatschap

Lid Worden

Persoonlijke gegevens

Wij zullen uw persoonlijke gegevens nergens publiekelijk publiceren of met derden delen. Uw persoonlijke gegevens zijn alleen bij het Secretariaat van de KLM Aeroclub bekend.

Ziet u een rood *, dan is dat veld verplicht.
Ziet u een   icoon, dan is er meer info beschikbaar door op dat icoon te klikken.


Antecedenten onderzoek

Omdat je geen KLM Personeelslid bent en geen opleiding hebt gevolgd bij de KLM Flight Academy vereist KLM dat we een veiligheids controle doen door middel van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Wel een recente VOG of ander bewijs
Als je een recente VOG kan overleggen of door middel van een ander bewijs kan aantonen dat er een security check gedaan is, kan je deze hieronder uploaden.

Nog geen VOG of ander bewijs?
Als dit niet het geval is zullen wij bij het ontvangen van deze aanvraag een digitale procedure opstarten bij het Ministerie van Justitie. Je zal dan een email krijgen van het Ministerie met verdere instructies over hoe de aanvraag en betaling hiervoor (33,85 euro) op hun website gedaan moet worden. Als je je digi-id bij de hand houdt en kan betalen met ideal, is dit een simpele, snelle procedure. Na het invullen en betalen zal het VOG via post gestuurd worden en kan je een foto of scan daana doormailen naar de Ledenadmininstratie 


Vereiste documenten

Wij verzoeken u kopieën van de onderstaande documenten te uploaden. Deze zullen verwerkt worden door de administratie. Toegestane file types zijn PDF of Afbeeldingen (JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF)


Word lid van de KLM Aeroclub. Basis lid, simulator lid of vliegend lid. Ook niet KLM-ers zijn welkom!

KLM Aeroclub © 2024. Alle rechten voorbehouden.