Vliegen in mooie goed onderhouden kisten. Regelmatig leuke clubvluchten, gezellige social evenings en evenementen. Of vliegen in één van onze drie simulatoren! Word lid van de leukste vliegclub op Lelystad: de KLM Aeroclub.

lidworden

Basis Lidmaatschap

Social Member
€ 18,75 per kwartaal

Simulator Lidmaatschap

Simlid
€ 37,50 per kwartaal

Vliegend Lidmaatschap

Geen KLM personeel
€ 75,- per kwartaal
KLM personeel
€ 70 per kwartaal
KLS afgestudeerd *
€ 35 per kwartaal

* voor KLS afgestudeerden half geld voor maximaal 3 jaar of tot baan als verkeersvlieger is gevonden


Social Member

Het basis lidmaatschap (Social Member) is voor iedereen die het leuk vindt om de luchtvaart sfeer op te snuiven en om gezellig mee te doen met evenementen, feesten en de maandelijkse “social evenings” op de club.

Na de hangaar checkout krijg je een keytag (kosten €10 bij kwijtraken) waarmee men toegang heeft tot de hangaar om op eigen gelegenheid de dynamiek van de schuur mee te maken en andere, vliegende en simmende leden te leren kennen.

Word Social Member!

  • Welkom op events, Social Evenings
  • Ga mee met clubvluchten (indien plek)
  • Toegang tot hangaar

Social Member worden

Simulator lidmaatschap

Het simulator lidmaatschap is voor iedereen die behalve de basis gezelligheid vooral ook wil (mee)vliegen op één van de drie simulators van de club. In aanbouw hebben wij drie prachtige simulators zonder motion die zoveel mogelijk een 1 op 1 werkende kopie zijn van een A320/330, 737 Next Generation en een universele zuigermotor single of twin. Dit met flightsim vision, echt bewegende controls en nog veel meer, die continu zullen evolueren met behulp van de simleden zelf. Hierdoor kan je dus voor zeer weinig geld toch een zeer echte “vliegervaring” krijgen in clubverband.

De Airbus A320 is inmiddels in gebruik!

Ook ideaal als je je wilt voorbereiden op selectie voor een vliegschool of airline, of als je je beroepsopleiding afgerond hebt en je de vliegvaardigheid op een goed peil wil houden, in een relaxte atmosfeer, zonder je vliegschuld al te veel hoger te maken.

Word Simulator lid!

  • Virtueel vliegen: A320, B737 en SEP
  • Welkom op events en Social Evenings
  • Ga mee met clubvluchten (indien plek)

Simlid worden

Vliegend lidmaatschap

Het vliegend lidmaatschap is voor iedereen die naast de basis gezelligheid en de simulators ook graag gebruik wil maken van de vliegtuigen binnen de club voor vlieglessen en vliegtrips (van een rondje Texel tot een rondje Europa). Momenteel hebben we een vloot van vier vliegtuigen, waaronder twee Cessna 172’s met 160 pk, één Piper Archer en een Aquila A210 tweezitter met full glass cockpit.

Als je geen brevet hebt, geen probleem. Binnen de club zijn meerdere instructeurs en examinatoren aanwezig om jou volledig op te leiden voor een PPL (privé brevet) zodat je daarna zelf gebruik kan maken van de vliegtuigen.

Vliegende leden die niet bij de KLM werken (of niet een partner hebben daar) betalen een tientje extra per jaar. Elk vliegend lid wordt geacht één (weekend)dag “Dutypilot” te zijn per jaar, waarbij je als gastheer van de club mag optreden. Deze dag is zelf in te delen, bij het niet doen van deze dag wordt 50 euro gefactureerd.

Word Vliegend lid!

  • Goed onderhouden vloot
  • Leuke events & clubvluchten
  • Aantrekkelijke tarieven

Vliegendlid worden


Overige kosten

Verklaring Omtrent Gedrag via Ministerie van Justitie
€ 24,55 voor alle leden. *KLM leden zijn reeds door KLM gescreend en daarom gevrijwaard van een extra screening

Dutypilot Dienst
Dit is een dag dat je gastheer speelt op de club. Dit is voor elk vliegend lid jaarlijks verplicht, sanctie € 50,-