Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Air Rally

Wanneer

12 februari 2023    
10:30 - 17:00

Reserveringen

Waar

KLM Aeroclub
Emoeweg 11, Lelystad, 8218 PC

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Weet je nog hoe het moet? Je vlucht voorbereiden met de E6-B navigatieschijf, je mass & balance berekenen zonder gebruik te maken van een digitaal model of de take-off distance berekenen via de officiële tabellen? Dan is deze vlucht echt iets voor jou!
Bij deze vlucht zetten we namelijk alle moderne navigatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld Skydemon, en GPS’en buitenspel en ben je helemaal afhankelijk van je eigen navigatieskills.

Voor de vlucht plan je samen met je team de route en stem je onderling de taken af. Wie wordt de vlieger en wie de navigator?
De vluchtduur zal ongeveer tussen de 30 en 40 minuten zijn en er zijn meerdere slots verdeeld gedurende de dag. De eerste vertrekt om 10:30 uur LT en de laatste om 15:00LT zodat we ruim binnen de dachtlichtperiode blijven.

Uiteraard kan het evenement enkel plaatsvinden wanneer het weer dit toelaat.
Zorg dat je ruim op tijd bent zodat je voldoende gelegenheid hebt om de vlucht gedegen voor te bereiden en een vliegplan in te dienen.

Voor de winnende equipe is er uiteraard de eeuwige roem en extra rookworst in de heerlijke snert die na afloop van de vlucht klaar staat! Dat wil je niet missen!
Daarnaast zal er voor elke deelnemer een leuk aandenken klaar liggen.

Doe je mee? Leuk!
Meld je wel even aan via een mail naar events@klmaeroclub.com. Dit is mogelijk tot uiterliijk donderdag 9 februari zodat wij de tijd hebben om het een en ander voor te bereiden.

Geef bij je aanmelding even het volgende door:
– Voorkeur tijdstip: 10:30, 12:00, 13:30 of 15:00
– Voorkeur vliegtuigtype
– Aantal personen
– Gewicht
– Gebrevetteerd vlieger of passagier
– Voorkeur vlieger of navigator

Ook niet-vliegende leden zijn meer dan welkom! Als er plek is kun je misschien wel mee met een vlucht. Sowieso is er die dag genoeg te beleven op het veld en uiteraard wil je de snert niet missen! Meld je wel even aan.

Mocht je nog vragen hebben kun je terecht via een e-mail naar events@klmaeroclub.com of een Whatsapp bericht naar 0683606976.

Hopelijk tot 12 februari!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Word lid van de KLM Aeroclub. Basis lid, simulator lid of vliegend lid. Ook niet KLM-ers zijn welkom!

KLM Aeroclub © 2024. Alle rechten voorbehouden.