Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Simevent starter/refresher

Wanneer

30 juni 2023    
20:00 - 22:00

Waar

KLM Aeroclub
Emoeweg 11, Lelystad, 8218 PC

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Na een rustige periode voor wat betreft evenementen op de simulator gaan wij dit nu weer oppakken in samenwerking met Skysim!
Om af te trappen zullen we beginnen met een wat meer algemene ‘starter/refresher’ sessie. Vervolgens zal er periodiek een sessie worden ingepland waarin een specifiek thema aan bod zal komen. Denk hierbij aan de verschillende systemen van de Airbus, Airline procedures of noodscenario’s.

Op vrijdag 30 juni zal de eerste sessie plaatsvinden van 20:00 uur tot 22:00 uur. In samenwerking met SkySim organiseren we een bijeenkomst die in het teken staat van de basiskennis om de onlangs geüpdatete A320 effectief zelfstandig te gebruiken. In aansluiting organiseren we twee ‘hands-on’ sim-sessies (7 & 18 juli) zodat er in viertallen op basis van de nieuwe inzichten gevlogen kan worden.

We staan niet alleen stil bij de opstartprocedure van de sim, maar ook hoe je zo makkelijk mogelijk kan starten met vliegen. Denk hierbij aan het instellen van de FMS en het met nieuwe software voorziene instructorstation. Verder behandelen we ook trouble-shoot opties zodat je bij een technical difficulty hopelijk weer snel je vlucht kan vervolgen.

Bovenal maken we er een gezellige avond van en hopen we jullie de 30ste te verwelkomen! Deze avond is voor alle leden toegankelijk.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: sim@klmaeroclub.com. Mocht je specifieke vragen hebben, stuur deze dan mee. Dan kunnen we hier in de voorbereiding rekening mee houden.

Word lid van de KLM Aeroclub. Basis lid, simulator lid of vliegend lid. Ook niet KLM-ers zijn welkom!

KLM Aeroclub © 2024. Alle rechten voorbehouden.